onsdag 10 juni 2009

Dag 3

Natten bestod av de hittils värsta åskan sen vi kom hit! Men tillslut somnade jag. Imorse blev vi glada då det är soligt ute, så det ä rett stort plus för dagen! Först alektionen hade vi som vanligt med Ornella, den bästa av de två vi har av lärarna. Vui fick lära oss beställa saker i en bar. aNDRA LEKTIONEN har vi med Paola, hon är lite bitter måste jag säga. Idag blev hon arg när vi ville att hon skulle förlklara några ord på engelska, men hon påstod att hon skulle på sparken om hon pratade engelska på lektionerna.. Så det var lite tråkigt. Sen Lunchen åt visen på restuáurangen, det var pasta, med ost, och panerad fläskkotlett, lite mysko men gott. Vi får ju ingen sås till överhuvudtaget.

När vi kom hem gick några av oss och satte oss i solen och väntade på att de andra skulle villa klart, sen gick vi ner på staden och shoppade lite. Jag köpte en korallfärgad tröja jag tittat på flera gånger, för cirka 40sek, det var väl billigt?! Sen handlad ejag en jättesnygg ring på en affär som ungefär motsvara Sveriges Glitter, den var också billig. Sen gick vi som vanligt på Minor och köpte lite frukt och vatten. För imorgon är vi lediga så då ska vi åka till en pool och sola, om det inte regnar vill säga.

Nu ska allihopa bara njuta av kvällen och kanske gå ner till stan lite senar e och kanske äta glass eller bara jäsa på något ställe.

Puss och kram Olivia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar